Despre EKONATIONAL DISTRIBUTION

 

Ekonational Distribution este o companie cu capital privat integral romanesc si urmareste atragerea tuturor generatiilor de deseuri in circuitul economic. Compania noastra dispune de utilaje de o inalta performanta pentru valorificare de deseuri dar si masini speciale pentru transportul deseurilor atat neperiuloase cat si periculoase.

Motivati de dorinta indeplinirii standardelor de calitate si protectia mediului, militam pentru perfectionarea procesului de reciclare pe care il realizam incepand cu stricta indeplinire a standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in cadrul propriei organizatii.

Cu o echipa experimenta asi dinamica, Ekonational Distribution S.R.L. se impuneprin profesionalism, oferind noi solutii pentru un mediu inconjurator cat mai curat. Principiile, politica si viziunea noastra sunt sunt subordonate unei atente perfectionari profesionale. Oferim servicii complete, autorizate si prompte gestionand atat partea de documentatie pe cat si pe cea de gestionare a deseurilor fiind dotati cu echipamente si mijloace de transport autorizate.

Prin activitatea noastra urmarim protectia mediului inconjurator asigurand valorificarea deseurilor in industrie ca materii prime secundare.

S.C. Ekonational Distrubution S.R.L.actioneaza in vederea atingerii in mod individual a tintelor obligatorii de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje introduse pe piata nationala de catre operatorii economici.

S.C. Ekonational Distribution S.R.L. are ca obiect de activitate colectarea deseurilor de ambalaje si nu numai direct din piata deseurilor de ambalaje, valorificarea si reciclarea deseurilor de ambalaje din plastic, lemn, deseuri metalice feroase si neferoase, si/sau predarea deseurilor de ambalaje: carton, plastic, plastic pet, lemn, sticla, catre reciclatorii finali.

 

 

Link-uri Utile

Servicii

Compania Ekonational Distribution este o companie cu capital privat integral romanesc si urmareste atragerea tuturor generatorilor de deseuri in circuitul economic.

Compania noastra dispune de utilaje de o inalta performanta pentru balotare dar si de masini pentru transportul deseurilor.

Autorizatie de mediu: 148/26.10.2015

CUI: RO32510288

J29/1840/2015

Contact

Ekonational Distribution este o companie cu punct de lucru in Prahova, Pleasa, Bucov, str. Fabricii, nr.7, infiintata in anul 2013, care asigura servicii ecologice, transport, colectare, depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase. Compania noastra este partener oficial al EcoRom Ambalaje

Adresa: Pleasa - Bucov, Str. Fabricii, nr. 7
Telefon:0344 100 838; 0751 043 449
FAX:0344 100 837
WEB:www.ekond.ro
E-mail: office@ekond.ro